film
vrijheid-1920x395

Veelzijdig, scherp en ervaren

Ik bied mensen op persoonlijk en professioneel niveau ondersteuning door middel van coaching, training en therapie. Door gewoonte verstart je gedrag. Veranderen is het loskomen van die ene blik op de werkelijkheid. Ruimte creëren, waardoor je verantwoordelijkheid kunt nemen voor wat je voeltdenkt en wilt.

 

Weet wie je bent, word wie je wil worden

Het draait tijdens de sessies om helderheid, bewustzijn en verantwoordelijkheid. We onderzoeken bijvoorbeeld welke denkpatronen invloed hebben op jouw gedrag. Je kunt hierdoor anders tegen jezelf en de omgeving aankijken.

Koos Klein
Koos Klein

Transactionele analyse

Een transactie is een uitwisseling van contact tussen twee mensen. De Transactionele Analyse (TA) analyseert deze uitwisseling van aandacht, vraag en antwoord.

 

Door het gebruik van diverse technieken kun je voorspellen welke kant het gesprek uitgaat, wat zich binnen mensen afspeelt en hoe het komt dat een persoon zich zo gedraagt.

 

Door de jaren heen heb ik mij geschoold en bekwaamd in TA. Uitgebreide studies, losse workshops en een jaar opleiding bij Piet Weisfelt. De laatste 2 jaar ben ik als trainer verbonden geweest aan de opleiding van TA.

Coachen van mensen in relaties

We zijn altijd in interactie met elkaar. Je leert jezelf kennen door de interactie met de ander. Voor mij is relatie-coaching ook werkelijk het coachen van de relatie.

 

Ik kijk naar wat er tussen jullie gebeurt, en geef dat terug.

  • tussen partners in (huwelijks)-relatie
  • tussen ouder – kind
  • tussen werkgever en werknemer
  • tussen collega’s

Aandacht: door de ander erkend worden is een fundamentele levensbehoefte.

Koos Klein
Koos Klein

STRESS REDUCTIE

Hart Coherentie is een goede indicatie van je welbevinden, het geeft aan hoe harmonieus je lichaam functioneert. Hart-ritme-variatie en de mate van coherentie kun je vrij simpel meten en laten zien. Doordat je hart ook signalen naar je hersenen stuurt, heeft de mate van coherentie ook invloed op je prestaties.

 

Deze lijf-geest koppeling is onderzocht door cardiologen en neurologen. Hart-coherentie kun je door gerichte aandacht beïnvloeden.

Liever een kleine aanpassing bij de kern...

Liever een kleine aanpassing bij de kern...

…dan veel actie aan de oppervlakte.