Ik word later brandweer

Weet wie je bent, word wie je wil worden

Mijn coaching gaat over herkennen, erkennen, verkennen.  Van je gewoontes en patronen, van je richting en je doel.
Het draait tijdens onze sessies over helderheid, bewust zijn en eigen verantwoordelijkheid.  We onderzoeken hoe jou gedrags patronen bij hebben gedragen aan de klachten die je nu hebt. En hoe je je capaciteiten kunt inzetten om te bereiken wat je wilt bereiken.  Je ligt niet op de bank, je wordt niet doorgezaagd, we ontmoeten elkaar  -lees meer-
Ik denk met je mee, ik loop om je heen, ik ondergraaf je, hou je tegen  en stimuleer je. Ik praat, ik luister, ik vertel. We verkopen elkaar geen praatjes. Ik irriteer en ben liefdevol aanwezig. We lachen, we huilen .  Er gebeurt een hoop,  Je gaat anders tegen jezelf en de omgeving aankijken. Jij werkt en ik begeleid. Het gaat over je verleden en je toekomst, maar altijd met 2 voeten in het hier en nu.

Begeleiding bij bijvoorbeeld:
– Persoonlijke crisis, – Verwerken van ingrijpende gebeurtenissen
– Verbeteren van de stemming (je minder somber, angstig of prikkelbaar voelen)
– Leren voelen en uiten van emoties, – Vergroten van het zelfvertrouwen
Ik integreer verschillende stromingen uit de psychotherapie – zoals Transactionele Analyse, NeuroLinguistisch Programmeren, Systemisch werk, PRI, Voice Dialogue, gedrag en diverse vormen van lichaamsgerichte therapie.  Maar ook ademhaling, hartcoherentie, visualisatie en concentratie technieken.  -klik hier-  om meer te lezen over mijn coach visie. -klik hier- voor praktische informatie.

Werk gerelateerde problemen
– “Als ik niet beter functioneer, dan moet ik stoppen met deze functie”
– “ik heb zin in mijn nieuwe functie, maar wil aan nog wat zwakke punten werken”
– “In mijn nieuwe functie gaat het meer over leiding geven dan over inhoud”
– “Ik heb veel te lang, veel te hard gewerkt”
Er is onbalans tussen organisatiebelangen en persoonlijke ontwikkeling. De balans is pas echt gezond wanneer organisatiebelang en persoonlijke ontwikkeling elkaar versterken. Tijdens ons traject bewaak ik  : veiligheid, zodat je kunt experimenteren, ,  balans tussen doelen en welbevinden, plezier in het resultaat en de weg er naar toe.
“Eens echt in de spiegel kijken, je functioneren verbeteren en groeien in je eigen kwaliteit”
Zowel in mijn ICT achtergrond en als opleider in de topsport heb ik de stap van professional naar manager gemaakt. Leerzame ervaringen zat; leiding geven is net als coachen een vak, het is prettig om af en toe eens een klakbord van buiten het systeem te hebben.

Koos Klein
kiesgroot@gmail.com