Koos Klein | HOME – under construction
18813
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18813,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

HELDER KRIJGEN WAAR JE HEEN WILT.

 

Mensen hebben idealen en dromen. Ze zoeken verbinding met elkaar en willen een bijdrage
leveren aan de systemen waarin ze leven. Dit streven is een teken van gezondheid.
Soms raak je de verbinding met jezelf of met je idealen kwijt.
Ik zie het als een uitdaging om samen te werken, zodat je die verbinding opnieuw kunt creëren.
Praktisch en zo simpel mogelijk. 

Koos Klein

koos-klein-1-297

Ik ben enthousiast, sta graag vooraan (om beter te kijken). Al vanaf mijn jeugd voel ik een drive om het leven vol te leven. Met weerstand opgegroeid, nu aan het bloeien en genietend van het leven. Veel gedaan, veel vallen en altijd weer opstaan en met verwondering om me heen kijkend. Helder, nieuwsgierig en betrokken.

LEES MEER

Praktijk

geen-toegang-1-297

Praktisch en zo simpel mogelijk. Ideaalplaatjes en modellen zijn leuk ter inspiratie, maar ik ben meer van de realiteit;
Waar sta je? Waar wil je heen?
En wat zou ‘de volgende stap’ kunnen zijn?

 

LEES MEER

Mijn visie(s)

mensen-1-297

Mensen zijn ok. Mensen kunnen denken, veranderen en kiezen. Ieder mens is in staat zijn eigen leven vorm te geven en zichzelf verder te ontwikkelen. Je kunt, van binnenuit, balans en eenheid ervaren en creëren.

 

LEES MEER

Training en Advies

schip-1-297

Ik bied trainingen aan die gericht zijn op de versterking en professionalisering van individuen, teams en organisaties. Kenmerkend voor de trainingen is dat deze niet alleen over het gedrag gaan, maar vooral over de houding en overtuiging die leiden tot dat gedrag. Bel of stuur een mail en vraag naar de mogelijkheden.

Sportcoach

sport-coach-1-297

Ik ben opgeleid als leraar lichamelijke opvoeding. Ik geef volleybal training  vanaf mijn 17e. Eerst als jeugd- en recreanten-trainer, later als opleidingstrainer bij de Nederlandse volleybalbond. Daarnaast heb ik ervaring in het zwemonderwijs en als rugby trainer. Ik heb trainingen ontwikkeld om kinderen met plezier te laten bewegen.

LEES MEER

Golven en coachen

golven-home

Vanaf 2021, nieuw als optie, naast jutten langs de golven nu ook coachen op de golfbaan. Ik loop met je op, speel met je mee.  Hoe maak jij plezier bij het bereiken van je doel.  Ik gebruik het golf spelletje als metafoor voor leren, voor leren leren en zelfs (voor coaches etc) leren hoe leren leren te stimuleren.

LEES MEER

Meestal coach ik bij mij op de zolderkamer, vaak gaan we naar het strand. En vanaf 2021 is er ook de mogelijkheid om samen naar de golfbaan te gaan.

 

Niet om beter te gaan golfen maar omdat een stuk wandelen met af en toe gefocussed met jezelf bezig te zijn prima past bij het “knikkeren voor mensen die niet willen bukken”.
klik hier voor alle referenties